Obrázek (1) Zobrazit větší

Osvěžovač vzduchu Fresh air 260 ml Forest

24.0 kusů v kartónu

11669

Nový produkt

Poznámka: Překlad výrazu "forest" do češtiny je "les".

  • Určení osvěžovače: osvěžovač vzduchu Fresh air 260ml forest slouží pouze pro použití v interiérech.

Účinky:

  • Povzbuzení smyslů: Vůně lesního osvěžovače může povznést náladu a stimulovat smysly. Vůně připomínající les může přinést do místnosti pocit svěžesti a příjemného spojení s přírodou.
  • Relaxace a uvolnění: Vůně lesa má často relaxační účinky a může pomoci uvolnit stres a napětí. Je to jako návrat do přírody, což může podpořit klid a odpočinek.
  • Příjemná atmosféra: Lesní osvěžovač může vytvářet příjemnou atmosféru v místnosti. Jeho vůně může být ideální pro vytvoření relaxačního prostředí doma, v kanceláři nebo v wellness centrech.
  • Neutralizace zápachů: Osvěžovač vzduchu s vůní lesa může také pomáhat neutralizovat nepříjemné zápachy v místnosti, jako jsou například zápachy z kuchyně, cigaretový kouř nebo zvířecí zápachy.
  • Podpora koncentrace: Pro některé lidi má vůně lesa povzbuzující účinky na mysli. Pomáhá zlepšit koncentraci a produktivitu, což může být užitečné zejména v pracovním prostředí.

Doporučení:

  • Osvěžovač vzduchu s vůní lesa vytváří dojem přírodního prostředí a přináší do místnosti svěžest a klid. Jeho vůně může podporovat relaxaci, odpočinek a dobrou náladu.
  • Je však důležité si uvědomit, že každý člověk může vnímat vůně odlišně, a co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro druhého. Také je důležité dbát na to, aby byly osvěžovače používány v souladu s jejich návodem a bezpečnostními pokyny.

Jak lesní osvěžovač vzduchu působí na různé prostory a jakou atmosféru vytváří?

    • Domácí atmosféra: V domácím prostředí může lesní osvěžovač vzduchu přinést do místnosti atmosféru přírody a lesa. Jeho vůně evokuje čerstvost, zeleň a klid, což může podpořit relaxaci a odpočinek.
    • Kancelářské prostory: V kancelářském prostředí může být lesní osvěžovač vzduchu užitečný k oživení atmosféry a snížení stresu spojeného s prací. Jeho vůně může připomínat přírodu a přinášet pocit čerstvosti a svěžesti.
    • Wellness a relaxační místnosti: Ve wellness centrech a relaxačních místnostech může lesní osvěžovač vzduchu pomáhat k vytvoření prostředí spojeného s přírodou a zvýšení relaxačního účinku procedur, jako jsou masáže nebo jóga.
    • Společenské místnosti: V prostorách určených k setkávání s přáteli nebo rodinou může být lesní osvěžovač vzduchu příjemným doplňkem atmosféry. Jeho vůně může přinést do místnosti svěžest a příjemnou relaxační atmosféru.
    • Fitness centra: Ve fitness centrech může lesní osvěžovač vzduchu pomáhat k vytvoření osvěžující atmosféry, která podporuje cvičení a zvyšuje energii. Jeho vůně může povzbuzovat a přinášet do místnosti pocit vitality.

    Více informací

    5700 ks

    Parametry

    kusů v kartónu24.0

    Více informací

    Instrukce: před použitím dobře protřepejte, sprej držte ve výšce ramen a aplikujte cca. 5-10 sek. Varování: prosím přečtěte si pečlivě instrukce: H222 Extrémně hořlavý aerosol, H229 Nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout, H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. P211 Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. P251 Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. P410 + P412 Chraňte před slunečním zářením. nevystavujte teplotě přesahující 50C. P261 Zamezte vdechování aerosolů. P302 + P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. P333 + P313 Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P501 Odstraňte obsah/obal předáním na sběrný dvůr do části nebezpečného odpadu. Návod na použití: pozorně si přečtěte pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc. Před vložením nádobky do rozprašovače se ujistěte, že je nastaven do polohy OFF – vypnuto. Před zapnutím nasměrujte rozprašovač směrem od Vaší tváře. Po zapnutí rozprašovače dojde po 15 sekundách k uvolnění vůně. Pokyny: Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Skladujte mimo dosah zdrojů tepla a zapálení. Při zasažení očí je okamžitě a důkladně vypláchněte vodou, vyhledejte lékaře a předložte mu tento obal. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nestříkejte na potraviny, jídlo, tkaniny, citlivé povrchy a žhavé předměty. Obsahuje butan. Složení: Ethyl Alcohol, Parfume, Butane-Propane. Obsah: 260 ml.