Obrázek Zobrazit větší

Osvěžovač vzduchu Fresh air 260ml vánoční sen

24.0 kusů v kartónu

11656

Nový produkt

  • Určení osvěžovače: osvěžovač vzduchu Fresh air 260ml vánoční sen slouží pouze pro použití v¨interiérech.

Účinky:

  • Podpora relaxace: Vůně vánočního snu může přispět k uvolnění a relaxaci v různých prostorách, jako jsou obývací pokoje, ložnice nebo relaxační zóny.
  • Rozjasnění nálady: Příjemná a uklidňující vůně může zlepšit náladu a přinést do místnosti pozitivní energii a štěstí.
  • Podpora spánku: Vůně vánočního snu může být užitečná pro podporu zdravého a klidného spánku, což je ideální pro ložnice nebo relaxační místnosti.
  • Vytváření vánoční atmosféry: Osvěžovač s touto vůní může přinést do prostoru příjemnou atmosféru spojenou s vánočními svátky, což může být vhodné zejména během vánočního období.
  • Posílení relaxace: Vůně vánočního snu může pomoci vytvořit prostředí ideální pro relaxaci a odpočinek po náročném dni nebo během večerních hodin.

Doporučení:

  • Osvěžovač vzduchu s vůní vánočního snu přináší do různých prostorů klidnou, uklidňující a příjemnou atmosféru, která podporuje relaxaci a pohodu.
  • Je však důležité si uvědomit, že každý člověk může vnímat vůně odlišně, a co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro druhého. Také je důležité dbát na to, aby byly osvěžovače používány v souladu s jejich návodem a bezpečnostními pokyny.

Jak osvěžovač vzduchu s vůní vánočního snu působí na různé prostory a jakou atmosféru vytváří?

    • Obývací pokoj: Vytváří příjemnou atmosféru pro odpočinek, čtení nebo sledování televize, podporuje relaxaci a uvolnění po náročném dni.
    • Ložnice: Pomáhá k uklidnění mysli a usnadňuje usínání, přispívá k dobrému spánku a odpočinku po dlouhém dni.
    • Kancelář: Pomáhá snižovat stres a napětí v pracovním prostředí, podporuje koncentraci a produktivitu při práci.
    • Koupelna: Přináší do koupelny příjemnou vůni, která pomáhá relaxovat při relaxačních koupelích nebo odpočinku ve vaně.
    • Relaxační místnosti: Vytváří prostředí ideální pro meditaci, jógu nebo relaxační cvičení, podporuje uvolnění a klid.

    Více informací

    3233 ks

    Parametry

    kusů v kartónu24.0

    Více informací

    Instrukce: před použitím dobře protřepejte, sprej držte ve výšce ramen a aplikujte cca. 5-10 sek. Varování: prosím přečtěte si pečlivě instrukce: H222 Extrémně hořlavý aerosol, H229 Nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout, H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. P211 Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. P251 Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. P410 + P412 Chraňte před slunečním zářením. nevystavujte teplotě přesahující 50C. P261 Zamezte vdechování aerosolů. P302 + P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. P333 + P313 Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P501 Odstraňte obsah/obal předáním na sběrný dvůr do části nebezpečného odpadu. Návod na použití: pozorně si přečtěte pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc. Před vložením nádobky do rozprašovače se ujistěte, že je nastaven do polohy OFF – vypnuto. Před zapnutím nasměrujte rozprašovač směrem od Vaší tváře. Po zapnutí rozprašovače dojde po 15 sekundách k uvolnění vůně. Pokyny: Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Skladujte mimo dosah zdrojů tepla a zapálení. Při zasažení očí je okamžitě a důkladně vypláchněte vodou, vyhledejte lékaře a předložte mu tento obal. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nestříkejte na potraviny, jídlo, tkaniny, citlivé povrchy a žhavé předměty. Obsahuje butan. Složení: Ethyl Alcohol, Parfume, Butane-Propane. Obsah: 260 ml.